‘Rain’ out now!

(dutch)

We groeien steeds meer door in het ontwikkelen van onze muziek en vormen bij iedere stap een die wij maken een hechter team. Rain is voor ons een belangrijke debuut single omdat hier de samenwerking met Jasper Martens en Reuze Perzik tot stand is gekomen en we nu verder kunnen groeien tot meer dan een band. Een gevoel.

Rain betekend voor ons het begin van iets nieuws. Rain is het eerste nummer wat in de hokken van Popei is ontstaan en speelde voor ons een belangrijke rol in het bepalen van de sound en het genre van SABBARDEYA. De single gaat vooral over verwarring, iets waar we toen allemaal last van hadden tijdens het schrijven van dit nummer. We waren verward over wat er zou gaan komen en moesten goed nadenken over bepaalde keuzes in ons leven. Dit was hectisch voor ons, dit hoor je ook terug in de muziek. Maar het was fijn om dit in de muziek te kunnen stoppen.

De locatie van de clip past perfect bij de vertaling van de song omdat het namelijk een erg mysterieuze plek was met veel vraagtekens. De video is namelijk opgenomen in een verlaten, ondergrondse parkeergarage in het centrum van Arhnem. De duistere sfeer was de perfecte speeltuin voor onze creatieve vertaling van het nummer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *